Zoeken op Munt-Online

Bent u op zoek naar een specifiek product? Zoek hieronder en wij controleren direct of wij het gewenste product in onze shop hebben.

Zilveren Munten Nederland

U wilt Nederlandse zilveren munten kopen van een hoge verzamelkwaliteit? Munt-Online heeft een wisselende collectie zilveren munten, die allemaal een certificaat van echtheid hebben. Wij zijn een officiële distributeur van onder andere zilveren munten en onderhouden wereldwijd contact met posterijen, ministeries van Financiën en nationale Munten. Via deze internationale contacten hebben wij ook toegang tot internationale zilveren munten.
Snel uw Nederlandse zilveren munten kopen kan via onze zoekfunctie, waar u de naam van de munt intypt.

Lees meer...

Lees minder...

23 producten

Originele zilveren munten Nederland
U zoekt originele zilveren munten? Nederland heeft een rijke geschiedenis in zilveren munten, die ver teruggaat. Een authentieke, puur zilveren munt is de Nederlandse Zilveren Leeuwendaalder 17e Eeuw. Geliefd zijn de munten met het jeugdige portret van Koningin Wilhelmina, u vindt bij ons onder andere fraaie exemplaren van de Eerste Zilveren Wilhelmina Gulden 1892.

Zilveren herslagen en herdenkingsmunten Nederland
Van hoge verzamelkwaliteit zijn de officiële herslagen. Bijvoorbeeld van de allereerste koninkrijksmunt ooit met het portret van onze eerste koning: de verzilverde Herslag Koning Willem I 3 Gulden Munt 1817. Ook vindt u op onze site prachtige, verzilverde Nederlandse herdenkingsmunten. Deze officiële herdenkingsmunten zijn veelal schaars, vanwege de vaak lage oplages en grote vraag. Zo is de Jubileumset 200 Jaar Koninkrijk der Nederlanden een strikt gelimiteerd collectors item!

ONZE ZEKERHEDEN

Niet tevreden, geld terug
Altijd vrijblijvend bestellen
Echtheid gegarandeerd
Achteraf betalen mogelijk
Betalen in 3 termijnen vanaf €100,-
Retourgarantie van 30 dagen
Hoogste verzamelkwaliteit

ONZE 5 POPULAIRSTE PRODUCTEN VAN VANDAAG

Betaalmethode iDeal Betaalmethode Riverty Afterpay Betaalmethode PayPal Betaalmethode In3 Verzendmethode PostNL Verzendmethode Packs Verzendmethode DHL SSL Beveiliging