Sluiten Munt-Online gebruikt cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen de inhoud van uw winkelwagen onthouden en uitleveren, en kunt u pagina's delen via social media. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »

Wie zijn wij

Munt-Online is uw partner in officiële herdenkingsuitgiften, bankbiljetten, munten en postzegels. Wij verzorgen en distribueren uitgiften namens Posterijen, nationale Munten en ministeries van Financiën van over de hele wereld. Munt-Online is een belangrijk aanspreekpunt voor verzamelaars. Wij maken het verzamelen toegankelijk en inzichtelijk voor iedereen.

Iedereen kan zijn verzamelhart ophalen bij ons. Van numismatische experts tot beginnende verzamelaars. Maar ook investeerders zoeken via Munt-Online hun verzamelproducten. De ware verzamelaar speurt immers altijd naar kostbare en lastig te vinden gouden en zilveren munten, oude bankbiljetten, herdenkingsuitgiften en postzegels.

Munt-Online combineert belangrijke nationale herdenkingsmomenten die van groot belang zijn voor de Nederlandse verzamelaar met exclusieve Limited Editions. Zo hebben wij de manier gevonden om veel verzamelaars van herinneringen aan de Nederlandse geschiedenis en ons erfgoed, te voorzien. Perfect om door te geven aan uw kinderen en kleinkinderen. Verhalen van toen en belangrijke historische gebeurtenissen, worden voor iedereen op deze manier heel tastbaar.