Zoeken op Munt-Online

Bent u op zoek naar een specifiek product? Zoek hieronder en wij controleren direct of wij het gewenste product in onze shop hebben.

Wie zijn wij

Munt-Online is uw onlinepartner voor officiële herdenkingsuitgiften, bankbiljetten, munten en postzegels. Wij verzorgen en distribueren uitgiften van Posterijen, nationale Munten en ministeries van Financiën van over de hele wereld. Munt-Online is een belangrijk aanspreekpunt voor verzamelaars. Wij maken het verzamelen toegankelijk en inzichtelijk voor iedereen.

Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten voor vragen en bestellingen. U kunt dus niet even bij ons langskomen. Zoals de naam het eigenlijk al zegt; wij zijn de Munt-Online. U bestelt online, u betaalt online en ook onze klantenservice is online.

Iedereen kan zijn verzamelhart ophalen bij ons. Van numismatische experts tot beginnende verzamelaars. Maar ook investeerders zoeken via Munt-Online hun verzamelproducten. De ware verzamelaar speurt immers altijd naar kostbare en lastig te vinden gouden en zilveren munten, oude bankbiljetten, herdenkingsuitgiften en postzegels.

Munt-Online combineert belangrijke nationale herdenkingsmomenten die van groot belang zijn voor de Nederlandse verzamelaar met exclusieve Limited Editions. Zo hebben wij de manier gevonden om veel verzamelaars van herinneringen aan de Nederlandse geschiedenis en ons erfgoed, te voorzien. Perfect om door te geven aan uw kinderen en kleinkinderen. Verhalen van toen en belangrijke historische gebeurtenissen, worden voor iedereen op deze manier heel tastbaar.

ONZE ZEKERHEDEN

Niet tevreden, geld terug
Altijd vrijblijvend bestellen
Echtheid gegarandeerd
Achteraf betalen mogelijk
Betalen in 3 termijnen vanaf €100,-
Retourgarantie van 30 dagen
Hoogste verzamelkwaliteit

ONZE 5 POPULAIRSTE PRODUCTEN VAN VANDAAG

Betaalmethode iDeal Betaalmethode Riverty Afterpay Betaalmethode PayPal Betaalmethode In3 Verzendmethode PostNL Verzendmethode Packs Verzendmethode DHL SSL Beveiliging