Sluiten Munt-Online gebruikt cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen de inhoud van uw winkelwagen onthouden en uitleveren, en kunt u pagina's delen via social media. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »

Retourneren

U wilt uw bestelling, of een deel van uw bestelling terugsturen, Gebruik dan bij voorkeur de originele (verzend)verpakking en stuur alles terug wat u ontvangen heeft, alleen dan kunnen wij uw aankoopbedrag terugstorten. Houd rekening met een terugstort-termijn van 8 – 10 werkdagen nadat wij uw retourzending hebben ontvangen.

U retourneert altijd op eigen risico
Na retourontvangst wordt gecontroleerd of uw retourzending compleet is, onbeschadigd en voldoet aan alle voorwaarden om voor terug storting van betaling in aanmerking te komen. Wij kunnen u niet of niet volledig terugbetalen indien:

- uw retourzending buiten de 14 dagen retourtijd valt
- wij uw retourzending niet terug ontvangen
- indien uw retourzending niet voldoende gefrankeerd is
- indien uw retourzending niet compleet is
- niet duidelijk van wie de retourzending is. als u de originele factuur niet meer heeft, geef dan duidelijk uw naam, adres, postcode en emailadres aan op een papier dat u toevoegt aan het retourpakket.

NB U retourneert volledig op eigen risico. Indien wij uw retourzending niet ontvangen komt u niet voor (volledige) terugbetaling in aanmerking. Indien u uw bestelling aangetekend of via Track & Trace ontvangen heeft, dan is het belangrijk dat u uw retour op dezelfde wijze terugzendt. Bij kwijtraking van de retourzending bent u ervoor verantwoordelijk dat het door u bestelde product weer veilig bij ons terugkomt.

Stuur uw retourzending naar:
M-Online - Retourafdeling
Postbus 1219
2400 BE Alphen aan den Rijn

Vergeet niet uw retour zending voldoende te frankeren.
Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in behandeling worden genomen.