Zoeken op Munt-Online

Bent u op zoek naar een specifiek product? Zoek hieronder en wij controleren direct of wij het gewenste product in onze shop hebben.

Retourneren

Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar klanten hun bestelling kunnen afhalen of retourneren. U betaalt bij Munt-Online zelf de kosten van retourzending, Maar u ontvangt van ons wel 100% van het aankoopbedrag terug. Uw aankoopbedrag bij Munt-Online bestaat altijd uit 2 componenten: (1) de prijs van het gekochte product + (2) een bijdrage in de verzendkosten. U ontvangt bij uw retourzending altijd het complete aankoopbedrag terug.

Als u uw bestelling, of een deel van uw bestelling wilt terugsturen dan mag dat zonder vermelding van de reden. Elke reden is geldig. Zolang u dit maar binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling doet.

Gebruik bij voorkeur de originele (verzend)verpakking en stuur alles terug wat u ontvangen heeft, alleen dan kunnen wij uw volledige aankoopbedrag terugstorten. Houd rekening met een terugstort-termijn van 5 werkdagen nadat wij uw retourzending hebben ontvangen.

U retourneert altijd op eigen risico
Na retourontvangst wordt gecontroleerd of uw retourzending compleet is, onbeschadigd en voldoet aan alle voorwaarden om voor terug storting van betaling in aanmerking te komen. Wij kunnen u niet of niet volledig terugbetalen indien:
- uw retourzending buiten de 30 dagen retourtijd valt
- wij uw retourzending niet terugontvangen
- indien uw retourzending niet voldoende gefrankeerd is
- indien uw retourzending niet compleet is
- niet duidelijk van wie de retourzending is. als u de originele factuur niet meer heeft, geef dan duidelijk uw naam, adres, postcode en emailadres aan op een papier dat u toevoegt aan het retourpakket.

Modelformulier voor ontbinding / herroeping
U kunt dit formulier hier downloaden en toevoegen aan uw retourzending.

U retourneert uw bestelling volledig op eigen risico. Indien wij uw retourzending niet ontvangen komt u niet voor terugbetaling in aanmerking. Indien u uw bestelling aangetekend of via “Track & Trace” of “Extra Zeker” ontvangen heeft, dan is het belangrijk dat u uw retour op dezelfde wijze terugzendt. Bij het kwijtraken van de retourzending bent u ervoor verantwoordelijk dat het door u bestelde product weer veilig bij ons terugkomt.

Stuur uw retourzending naar:
M-Online - Retourafdeling
Postbus 1219
2400 BE Alphen aan den Rijn

Vergeet niet uw retour zending voldoende te frankeren.
Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen komen meestal niet aan.

ONZE ZEKERHEDEN

Niet tevreden, geld terug
Altijd vrijblijvend bestellen
Echtheid gegarandeerd
Achteraf betalen mogelijk
Betalen in 3 termijnen vanaf €100,-
Retourgarantie van 30 dagen
Hoogste verzamelkwaliteit

ONZE 5 POPULAIRSTE PRODUCTEN VAN VANDAAG

Betaalmethode iDeal Betaalmethode Riverty Afterpay Betaalmethode PayPal Betaalmethode In3 Verzendmethode PostNL Verzendmethode Packs Verzendmethode DHL SSL Beveiliging