Sluiten Munt-Online gebruikt cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen de inhoud van uw winkelwagen onthouden en uitleveren, en kunt u pagina's delen via social media. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »

Munt-Online is uniek!

Bij Munt-Online koopt u altijd veilig. Op dit credo is de tevredenheid van onze klanten en ons succes, gebaseerd. De belangrijkste redenen hiervoor zijn:

Echtheidsgarantie: altijd een Certificaat van Echtheid
Munt-Online garandeert u de echtheid van alle uitgiften. Alle bestellingen gaan dan ook vergezeld van een Certificaat van Echtheid. Een erkend waarborg van de authenticiteit van de uitgifte en de juistheid van de specificaties.

Geen aankoopverplichting: niet goed, geld terug garantie
Wij vinden het belangrijk dat u 100% tevreden bent. Bent u ondanks onze uitgebreide garanties en service tóch niet blij met uw aankoop? Dan kunt u deze altijd binnen 14 dagen, zonder opgave van reden, terugzenden. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag (incl. de verzendkosten) van ons terug.

Altijd toegang tot exclusieve uitgiften
Zeer belangrijk voor verzamelaars is de zekerheid op vervolguitgiften als zij besluiten een collectie compleet te maken. Indien u zich inschrijft op een collectie dan biedt Munt-Online u de garantie dat u óók de vervolguitgiften kunt bemachtigen. Uiteraard heeft u atijd de vrijheid om op ieder gewenst moment van vervolguitgiften af te zien, en ontvangt u uw aankoopbedrag voor de volle 100% retour als u de vervolguitgifte terugzendt. Wij geven duidelijk aan wanneer U zich inschrijft voor een collectie, dus nergens kleine lettertjes. Munt-Online is transparant.

Officiële uitgiften uit de gehele wereld
Naast de officiële Nederlandse uitgiften bieden wij u tevens toegang tot de internationale muntwereld. Wij hebben toegang tot bijna alle uitgiften die wereldwijd verschijnen door onze goede contacten. Ook zijn onze experts dagelijks op zoek naar die schaarse oude munten, bankbiljetten en postzegels die voor u het verzamelen zo leuk maken