Zoeken op Munt-Online

Bent u op zoek naar een specifiek product? Zoek hieronder en wij controleren direct of wij het gewenste product in onze shop hebben.

Gratis verzilverde uitgifte van Operatie Market Garden

In september 2019 is stilgestaan bij de 75 jaar geleden georganiseerde grootse militaire operatie Market Garden die een einde moest maken aan de Tweede Wereldoorlog. Het plan faalde bijna volledig, maar was wel een dappere stap richting bevrijding. In 2020 wordt 75 jaar Vrijheid en Vrede gevierd. Zonder bevrijdingsfeesten en -festivals. Maar een herinnering aan Operatie Market Garden is gratis te verkrijgen in de vorm van een prachtige verzilverde uitgifte.

Heel wat bevrijdingsfeesten stonden er dit jaar op stapel. Corona gooide roet in het eten. Toch zorgde corona voor een stukje besef; ook wij moesten bepaalde vrijheden (deels) opgeven. En al was er niet die angst voor geweld en werden de supermarkten en levensmiddelenhandelaars prima bevoorraad, er werd ons wel een stukje vrijheid afgenomen.

Verzilverde uitgifte

Munt-Online bracht vanwege 75 jaar bevrijding eerder dit jaar al gouden postzegels uit in samenwerking met PostNL van Anne Frank en 75 jaar Vrede en Vrijheid en een Canadese Victory Nickel 2020 die geslagen is door de Royal Canadian Mint.

Nu, in september, komt Munt-Online met de verzilverde uitgifte ‘Operatie Market Garden’. In totaal 50.000 particulieren (huishoudens) kunnen deze herdenkingsuitgifte kosteloos bemachtigen. Inschrijven kan op www.marketgardenmunt.nl. De uitgifte is bijzonder, omdat deze direct van de muntenpers komt en dus niet in circulatie is geweest. Het toont de Arnhemse Rijnbrug met daaromheen geallieerde parachutisten. Voor de echte muntenverzamelaar wordt daarnaast in zeer kleine oplage een speciale kleurvariant uitgegeven.

Juist vanwege de vreemde tijd waarin wij nu leven – het besef wat voor een groot goed onze vrijheid is – is de herdenkingsuitgifte Market Garden een musthave voor eigenlijk elke Nederlander.

Lees het verhaal achter Operatie Market Garden.

ONZE ZEKERHEDEN

Niet tevreden, geld terug
Altijd vrijblijvend bestellen
Echtheid gegarandeerd
Achteraf betalen mogelijk
Betalen in 3 termijnen vanaf €100,-
Retourgarantie van 30 dagen
Hoogste verzamelkwaliteit

ONZE 5 POPULAIRSTE PRODUCTEN VAN VANDAAG

2 euro Verdrag van Rome 2007 - België
Themaset 20 jarig Koninklijk Huwelijksjubileum
Bankbiljet 10 gulden 1953 Hugo de Groot UNC
Officieel 0 Euro Biljet Certificaat van Echtheid en Eigendom
2 euro 35 jaar Erasmus programma 2022 - Litouwen
Betaalmethode iDeal Betaalmethode Riverty Afterpay Betaalmethode PayPal Betaalmethode In3 Verzendmethode PostNL Verzendmethode Packs Verzendmethode DHL SSL Beveiliging