Zoeken op Munt-Online

Bent u op zoek naar een specifiek product? Zoek hieronder en wij controleren direct of wij het gewenste product in onze shop hebben.

Munt-Online is officieel Business Buddie van UNICEF

De collega’s van Munt-Online steunen UNICEF omdat wij begaan zijn met het lot van heel veel kinderen die het veel minder goed hebben dan wij. Die worden geboren in gebieden waar oorlog is of waar het elk moment kan uitbreken. Kinderen die nauwelijks of geen kans op scholing hebben of moeten leven in gebieden die ernstig vervuild zijn. Geen enkel kind zou in deze omstandigheden moeten opgroeien. UNICEF probeert deze kinderen te helpen en te ondersteunen met meerdere programma’s en dat doen ze op fantastische wijze met enorme doeltreffendheid en toewijding. Het doet ons plezier en maakt ons trots dat wij in staat zijn om, samen met onze klanten, hier een steentje aan bij te dragen. Hopelijk blijven de werkzaamheden van UNICEF (en andere goede doelen organisaties) mensen en bedrijven inspireren om te blijven of gaan bijdragen aan een betere wereld. Het is en blijft hard nodig.

Steun UNICEF samen met ons en profiteer van deze UNICEF aanbieding!

Waarom Munt-Online

Niet tevreden, geld terug
Altijd vrijblijvend bestellen
Echtheid gegarandeerd
Achteraf betalen mogelijk
Betalen in 3 termijnen
30 dagen retourgarantie
Hoogste verzamelkwaliteit

ONZE ZEKERHEDEN

Niet tevreden, geld terug
Altijd vrijblijvend bestellen
Echtheid gegarandeerd
Achteraf betalen mogelijk
Betalen in 3 termijnen vanaf €100,-
Retourgarantie van 30 dagen
Hoogste verzamelkwaliteit

ONZE 5 POPULAIRSTE PRODUCTEN VAN VANDAAG

Betaalmethode iDeal Betaalmethode Riverty Afterpay Betaalmethode PayPal Betaalmethode In3 Verzendmethode PostNL Verzendmethode Packs Verzendmethode DHL SSL Beveiliging