Zoeken op Munt-Online

Bent u op zoek naar een specifiek product? Zoek hieronder en wij controleren direct of wij het gewenste product in onze shop hebben.

Munt-Online biedt allereerste biljet met Koning Willem-Alexander gratis aan

Een heus collectorsitem aan je verzameling toevoegen? Of groot fan van het Koningshuis en geïnteresseerd in al het nieuws rond de Oranjes? Bestel dan snel het Koning Willem-Alexander 0-eurobiljet. In totaal 1.000 Nederlandse huishoudens kunnen dit unieke, splinternieuwe biljet gratis in bezit krijgen.

Koning Willem-Alexander siert al jaren Nederlandse herdenkingseuro’s en Nederlandse euromunten. Maar voor een echt Nederlands bankbiljet poseerde hij nog nooit. Daarin is nu verandering gekomen met het officiële ‘Koning Willem-Alexander’ 0-eurobiljet. Zijn allereerste biljet. En al is het geen wettelijk betaalmiddel, het biljet voldoet aan alle ECB eisen én is gedrukt op echt bankbiljetpapier.

De biljetten zijn namelijk gedrukt bij een officiële ECB-uitgeverij en voldoen aan de officiële standaard van de Europese Centrale Bank (ECB). De biljetten hebben dus alle veiligheidskenmerken, zoals watermerken, reliëfs, serienummers en hologrammen.

In perfecte staat

Het officiële 0-euro herdenkingsbiljet ‘Koning Willem-Alexander’, waarop zijn inhuldiging op 30 april 2013 staat afgebeeld, wordt uitgegeven in de hoge verzamelkwaliteit UNC. Munt-Online bestelde 5.000 biljetten en biedt er hiervan 1.000 gratis aan. Al deze biljetten zijn nooit in circulatie geweest en dus in perfecte staat. Met deze actie laat Munt-Online jou kennis maken met de verzamelwoede die momenteel in het hele Eurogebied bestaat. Je betaalt alleen een bijdrage in de verzendkosten.

Collectorsitem

0-Eurobiljetten zijn een heus collectorsitem. Sommige 0-eurobiljetten worden zelfs voor honderden euro’s verhandeld. Zo wordt een 0-eurobiljet van de Duitse voetbalclub MSV Duisberg uit 2016 op eBay voor 600 euro aangeboden en voor het biljet met de Tsjechische Carl Gott uit 2019 wordt ruim 300 euro gevraagd. In Nederland is het duurste 0-eurobiljet die van de Grand Prix van Zandvoort. Omdat deze niet doorging, is nagenoeg de hele oplage vernietigd. De enkele biljetten die niet vernietigd zijn, worden voor ongeveer 90 euro verkocht.

Euro souvenir

Het eerste Euro souvenir bankbiljet werd uitgegeven in Frankrijk. Verschillende Europese landen, waaronder Nederland, volgden snel en maken sindsdien eigen 0-eurobiljetten. Zo biedt Munt-Online onder andere het 0-eurobiljet Market Garden Arnhem Bridge aan en in de Monarchs of the Netherlands (Vorsten van Nederland) – serie, de Koning Willem I, Koning Willem II, ‘Koning Willem III’, ‘Koningin Wilhelmina’, Keizer Napoleon Bonaparte en Koning Lodewijk Napoleon.

In totaal 1.000 huishoudens kunnen de ‘Koning Willem-Alexander’ 0-eurobiljet kosteloos bemachtigen. Dit kan op www.willemalexander-biljet.nl.

Lees het verhaal achter het Koning Willem-Alexander 0-eurobiljet.

Waarom Munt-Online

Niet tevreden, geld terug
Altijd vrijblijvend bestellen
Echtheid gegarandeerd
Achteraf betalen mogelijk
Betalen in 3 termijnen
30 dagen retourgarantie
Hoogste verzamelkwaliteit

ONZE ZEKERHEDEN

Niet tevreden, geld terug
Altijd vrijblijvend bestellen
Echtheid gegarandeerd
Achteraf betalen mogelijk
Betalen in 3 termijnen vanaf €100,-
Retourgarantie van 30 dagen
Hoogste verzamelkwaliteit

ONZE 5 POPULAIRSTE PRODUCTEN VAN VANDAAG

2 euro 35 jaar Erasmus programma 2022 - Italië
0 euro biljet USA 2021 Las Vegas
Bankbiljet 10 gulden 1940 Emma Zeer Fraai
Romeinse munt - Elagabalus 218-222 - Denarius 220-221
2 euro 60 jaar centrale bank 2023 - Cyprus
Betaalmethode iDeal Betaalmethode Riverty Afterpay Betaalmethode PayPal Betaalmethode In3 Verzendmethode PostNL Verzendmethode Packs Verzendmethode DHL SSL Beveiliging