Zoeken op Munt-Online

Bent u op zoek naar een specifiek product? Zoek hieronder en wij controleren direct of wij het gewenste product in onze shop hebben.

'Koningin Máxima wordt 50' uitgifte voor de echte Koningshuis verzamelaar

Koningin Máxima viert in 2021 haar 50ste verjaardag. Dit kroonjaar wordt gevierd met een speciaal voor Munt-Online ontworpen vergulde herdenkingsuitgifte. Als fervent verzamelaar van Koningshuis herdenkingsuitgiftes wil je deze unieke uitgifte natuurlijk ook in je bezit krijgen.

De vergulde herdenkingsuitgifte is strikt gelimiteerd en staat volledig in het teken van de verjaardag van onze koningin. De uitgifte is speciaal voor Munt-Online ontworpen door de Bergense medailleur Elles Kloosterman die haar sporen verdiend heeft op het vlak van (internationale) muntontwerpen. Zij werkte zo’n drie weken aan het ‘Koning Máxima wordt 50’ ontwerp. “Bijna fulltime, zeker als je erbij optelt dat het denken altijd doorgaat”, vertelt Kloosterman. “Ik gebruikte heel veel foto’s met steeds verschillende kapsels en haar gezicht vanaf meerdere zijden gefotografeerd, maar ook één waarop de koningin niet lachend staat. Toen begon ik te schetsen.”

Elles Kloosterman

Kloosterman koos voor een profielportret. “Wanneer de persoon je aankijkt, verdwijnt immers alle diepte. Voordat de tekening lijkt en karakter heeft, ben ik een week verder.” Het daaropvolgende modelleren gebeurt onder andere met plastiline, een soort klei, en met gips. Kloosterman gebruikt hiervoor zelfgemaakt gereedschap. Het is namelijk een zeer secuur werkje.

Koningin Máxima Herdenkingsuitgifte bestellen

De vergulde uitgifte heeft een gewicht van 18 gram en is 30 millimeter in diameter. Op de achterzijde staat het Koninkrijkswapen. Omdat de uitgifte strikt gelimiteerd is, is per huisadres slechts één uitgifte te bestellen. De beperkte oplage wordt geslagen in de week voor Koningsdag. De uitgifte wordt dus voor 27 april thuisbezorgd.

Bestel de speciale vergulde ‘Koning Máxima wordt 50’ uitgifte gratis via www.maximamunt.nl. Alleen voor de verzend- en verpakkingskosten betaal je 3,95 euro. En ook nog leuk om te melden, bij het product zit een exclusief interview met ontwerpster Elles Kloosterman die uitlegt hoe de munt tot stand is gekomen.

Waarom Munt-Online

Niet tevreden, geld terug
Altijd vrijblijvend bestellen
Echtheid gegarandeerd
Achteraf betalen mogelijk
Betalen in 3 termijnen
30 dagen retourgarantie
Hoogste verzamelkwaliteit

ONZE ZEKERHEDEN

Niet tevreden, geld terug
Altijd vrijblijvend bestellen
Echtheid gegarandeerd
Achteraf betalen mogelijk
Betalen in 3 termijnen vanaf €100,-
Retourgarantie van 30 dagen
Hoogste verzamelkwaliteit

ONZE 5 POPULAIRSTE PRODUCTEN VAN VANDAAG

Betaalmethode iDeal Betaalmethode Riverty Afterpay Betaalmethode PayPal Betaalmethode In3 Verzendmethode PostNL Verzendmethode Packs Verzendmethode DHL SSL Beveiliging