Zoeken op Munt-Online

Bent u op zoek naar een specifiek product? Zoek hieronder en wij controleren direct of wij het gewenste product in onze shop hebben.

Bestel een gratis postzegelvel met de jarige Koningin Máxima als stralend middelpunt

Koningin Máxima viert op 17 mei haar 50ste verjaardag. Om dit te vieren, geeft Caribisch Nederland een postzegelvel uit met een kenmerkende afbeelding van onze charmante koningin. Wij hebben de hand weten te leggen op een aantal van deze postzegelvellen en delen deze graag uit aan onze klanten, Koningshuisfans en postzegelverzamelaars.

Het postzegelvel bestaat uit vier échte postzegels en wordt uitgegeven op de Caribisch Nederlandse eilanden Bonaire, Saba en St Eustatius. De nominale waarde van het vel is 3,96 dollar. Op de officiële postzegels is het koninklijk gezin te zien met moeder én Koningin Máxima als stralend middelpunt. Naast haar op de vrolijke en ontspannen afbeelding staan Koning Willem-Alexander en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane.

Wij geven het speciale postzegelvel helemaal gratis weg en sturen het ook nog eens kosteloos toe. De oplage is wel beperkt. Daarom kan per huisadres één gratis postzegelvel besteld worden.

Complete set

Het vel is onderdeel van een set van vier postzegelvellen. Deze complete ‘Koning Máxima wordt 50’ set is in zeer geringe oplage gedrukt en is daarom een waar collector’s item. De set van vier bestaat uit de zegelvellen ‘Koningin Máxima en haar gezin’, ‘Koningin Máxima en haar huwelijk’, ‘Koningin Máxima aan het werk’ en ‘Koningin Máxima als staatsvertegenwoordiger’.

Maak jouw ‘Koningin Máxima wordt 50’ collectie vandaag dus nog compleet en bestel het gratis postzegelvel óf de unieke complete set.

Direct bestellen op www.maximapostzegel.nl

Waarom Munt-Online

Niet tevreden, geld terug
Altijd vrijblijvend bestellen
Echtheid gegarandeerd
Achteraf betalen mogelijk
Betalen in 3 termijnen
30 dagen retourgarantie
Hoogste verzamelkwaliteit

ONZE ZEKERHEDEN

Niet tevreden, geld terug
Altijd vrijblijvend bestellen
Echtheid gegarandeerd
Achteraf betalen mogelijk
Betalen in 3 termijnen vanaf €100,-
Retourgarantie van 30 dagen
Hoogste verzamelkwaliteit

ONZE 5 POPULAIRSTE PRODUCTEN VAN VANDAAG

2 euro Niedersachsen Michaeliskerk 2014 - Duitsland
Certificaat van Echtheid en Eigendom Rembrandt De Nachtwacht
Bankbiljet 1 gulden 1945 Wilhelmina II Zeer Fraai
2 euro Jacques Chirac 2022 - Frankrijk
0 euro biljet Nederland 2021 - Vermeer Brieflezend meisje bij het venster
Betaalmethode iDeal Betaalmethode Riverty Afterpay Betaalmethode PayPal Betaalmethode In3 Verzendmethode PostNL Verzendmethode Packs Verzendmethode DHL SSL Beveiliging