Zoeken op Munt-Online

Bent u op zoek naar een specifiek product? Zoek hieronder en wij controleren direct of wij het gewenste product in onze shop hebben.

World Money Fair – Berlijn 2024

Traditioneel komt het eerste weekend van februari de numismatische wereld bijéén op de grootste internationale muntenbeurs, de World Money Fair, in Berlijn.

In één van de grootste hotels van Europa (Estrel Berlin) worden in drie grote beurshallen de producten van vele internationale munthuizen en munthandelaren tentoongesteld. Met name de munthuizen zien de World Money Fair als het ideale podium om hun nieuwe releases (2024) te introduceren en voor het eerst te verkopen.

Op vrijdag, zaterdag en zondag is de beurs open voor publiek dat in grote getale toestroomt op zoek naar nieuwe producten of juist die bijzondere collectables die men nog aan hun verzameling wenst toe te voegen. Ook de veiling trekt veel bekijks. Niet zelden staan er enkele zéér interessante munten op de rol om geveild te worden en het gebeurt even zo vaak dat er astronomische bedragen worden geboden.

Voor Munt-Online is de World Money Fair de meest interessante beurs om te bezoeken elk jaar. Niet alleen voor de nieuwste releases maar ook vanwege het business-to-business deel van de beurs. Het biedt ons de kans om leveranciers te spreken die we normaal alleen per telefoon of email spreken. Daarnaast doen we altijd nieuwe ideeën op waarmee wij onze eigen klanten kunnen verrassen.

Als u zelf van plan bent naar deze beurs te gaan, dan wensen wij u veel plezier. Hopelijk heeft u wél wat tijd om ook van de historische stad Berlijn te genieten. Zo niet, houdt dan uw email de komende tijd in de gaten om zo toch op de hoogte te blijven van het nieuwste en beste aanbod van 2024.

 

Waarom Munt-Online

Niet tevreden, geld terug
Altijd vrijblijvend bestellen
Echtheid gegarandeerd
Achteraf betalen mogelijk
Betalen in 3 termijnen
30 dagen retourgarantie
Hoogste verzamelkwaliteit

ONZE ZEKERHEDEN

Niet tevreden, geld terug
Altijd vrijblijvend bestellen
Echtheid gegarandeerd
Achteraf betalen mogelijk
Betalen in 3 termijnen vanaf €100,-
Retourgarantie van 30 dagen
Hoogste verzamelkwaliteit

ONZE 5 POPULAIRSTE PRODUCTEN VAN VANDAAG

Betaalmethode iDeal Betaalmethode Riverty Afterpay Betaalmethode PayPal Betaalmethode In3 Verzendmethode PostNL Verzendmethode Packs Verzendmethode DHL SSL Beveiliging