• Bijzonder eerbetoon aan de Koninklijke Familie
  • Proof kwaliteit en massief Goud
  • Maar liefst 0,70 gram zwaar
  • Diameter van 12,5 mm
  • Inclusief Gratis officiële certificaten van Echtheid en Eigendom
  • Wordt geleverd in gratis luxe muntcassette
Ja, ik ontvang graag de Massief 14-Karaat Goud Koninklijk Gezin Uitgifte + GRATIS Koninklijk Gezin Herdenkingsuitgifte!
Ja, ik bestel de Gouden Uitgifte – Het Koninklijk Gezin – en betaal niet de losse webshopprijs van € 129,95, maar slechts € 59,95 vanwege de €70,- collectiekorting. Deze massief gouden uitgifte is onderdeel van de Koninklijke Dynastie collectie – Oranje in Goud - . Ik verzeker mij van vrijblijvende toekenning van volgende uitgiften. Maar mag mijn munt altijd binnen 30 dagen zonder opgave van reden terugsturen en ontvang 100% van mijn geld retour.
Kies uw gewenste betaalmethode
Door het plaatsen van uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden en bent u bekend met het Privacy Statement van Munt-Online.

KONINKLIJK GEZIN

Een warm en liefdevol gezin in de spotlights

Willem-Alexander staat samen met zijn gezin sinds zijn koningschap nog meer dan voorheen vol in de aandacht van het Nederlandse volk.

Sinds het koningschap van Willem-Alexander is er voor de Koning der Nederlanden geen belangrijke formele rol meer bij de vorming van een nieuw kabinet. Toch heeft Willem-Alexander nog vele formele taken, zoals het uitspreken van de Troonrede op Prinsjesdag en het voorzitterschap van de Raad van State.

Willem-Alexander geeft als hoofd van de natie inhoud aan zijn samenbindende, vertegenwoordigende en aanmoedigende rol. Natuurlijk heeft hij daarbij steun van zijn echtgenote koningin Máxima. Ook de kinderen, de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane zullen daarbij in de loop der jaren steeds meer een bijdrage leveren. Uiteraard zal de rol van de Prinses der Nederlanden Amalia als beoogd troonopvolgster daarin het grootst zijn.

Als echtgenote van koning Willem-Alexander ondersteunt koningin Máxima in de eerste plaats het staatshoofd bij het vervullen van zijn taken. Daarnaast heeft zij ook zelf vele maatschappelijk taken. Zo is zij de officiële pleitbezorgster van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. In die rol geeft zij advies aan de secretaris-generaal om over de wereld financiële diensten voor iedereen toegankelijk te maken.

Voor de kroonprinses Amalia begint de studententijd anders dan zij had verwacht en gehoopt. Ze verruilt Paleis Huis ten Bosch voor een studentenkamer in Amsterdam in de hoop zoveel als mogelijk is in de luwte te beginnen aan haar studie Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE) aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft dan al besloten om, na ophef over uitgelekte seksistische uitlatingen door mannelijke leden van het Amsterdamse studentencorps A.S.C./A.V.S.V., geen lid van deze vereniging te worden. Een 'normaal' studentenleven wordt onmogelijk als blijkt dat de Mocro maffia zinspeelt op de mogelijke ontvoering van de kroonprinses. Daarom verhuist Amalia weer terug naar Paleis Huis ten Bosch. Gelukkig kan Amalia wel deel nemen aan Koningsdag en als haar studie het toelaat zal ze in haar functie van Prinses van Oranje deelnemen aan Prinsjesdag en bezoeken en ontvangsten die bijdragen aan haar toekomstige rol als staatshoofd.

Prinses Alexia is vanwege haar examenperiode aan het Internationaal Baccalaureaat aan het United World College of the Atlantic in Wales niet aanwezig op Koningsdag 2023. Deze opleiding in Wales is niet onbekend in de familie: ook haar vader heeft hier ooit zijn middelbare schoolopleiding voltooid.

Prinses Ariane vervolgt, net als haar zus Alexia al eerder deed, na de zomer van 2023 haar middelbare schoolopleiding in het buitenland. Zij kiest voor dezelfde opleiding, maar dan aan het United World College Adriatic in Italië.

Voor de Nederlanders is het duidelijk dat Willem-Alexander en Máxima zeer liefdevolle en zorgzame ouders zijn. De zichtbare emoties van Willem-Alexander en Máxima als zij ten overstaan van het publiek spreken over de situatie waarin hun bedreigde oudste dochter zich bevindt, spreekt daarbij boekdelen. Heel Nederland kan zich hierin inleven.

Specificaties Collectie Koninklijke Dynastie - Oranje in Goud -
Materiaal: 14K Massief Goud
Gewicht: 0,70 gram
Diameter: 12,5 mm
Rand: Gekarteld
Oplage: 2.500
Levering: 1x per maand
Aantal leveringen: 12 maanden
Eénmalige prijs: € 59,95 voor 1e levering
Normale prijs: € 119,95 per vervolg levering
Webshop prijs: € 129,95
Verzendkosten: € 4,95
Retourgarantie: Binnen 30 dagen na ontvangst mag zonder reden worden teruggezonden en ontvangt u 100% van het aankoopbedrag terug.
Dit is géén abonnement. Het tussentijds beëindigen van uw collectie kan daarom áltijd, op ieder gewenst moment. En de beëindiging gaat ook altijd meteen in. U verzamelt namelijk verstandig, dus geheel vrijblijvend en volledig naar uw eigen wensen.

Een moment geduld aub

Op dit moment worden uw gegevens gecontroleerd.
Binnen enkele momenten zult u worden doorgestuurd.