• 1892 uitgifte is uniek genummerd, oplage 1250 stuks
  • Beide uitgiften hebben de hoogste verzamelkwaliteit
  • Normaal € 49,95, nu samen voor slechts € 9,95
  • + GRATIS verzilverde Koningin Wilhelmina 4 muntportretten uitgifte
  • + GRATIS Certificaten van Eigendom
  • + GRATIS Luxe bewaarcassette t.w.v. € 24,95
  • + GRATIS verzending
  • Niet goed is geld terug garantie op elke uitgifte in de collectie
Ja, ik bestel de officiële herslag van de allereerste gouden 10 gulden munt 1892 van Koningin Wilhelmina + GRATIS Verzilverde Wilhelmina Uitgifte!
Ik betaal vandaag slechts € 9,95 (inclusief gratis verzending) voor deze vergulde en uniek genummerde herslag. Vandaag ontvang ik tevens gratis de verzilverde Wilhelmina – 4 portretten- uitgifte, de officiële certificaten van Echtheid en een luxe bewaarcassette. Ik verzeker mij door mijn bestelling tevens van toekenning van andere historische herslagen die in de toekomst volgen. Ik mag mijn bestelling altijd binnen 30 dagen zonder opgave van reden terugsturen en ontvang 100% van mijn geld terug.
Kies uw gewenste betaalmethode
Door het plaatsen van uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden en bent u bekend met het Privacy Statement van Munt-Online.

Koninklijk Nederlands Goud

Koninklijk Nederlands Goud is de verzamelnaam voor gouden munten uit de periode 1806 tot 1933. Numismatisch is dit een zeer interessante periode met gouden munten die soms wel € 50.000,- opbrengen op veilingen. Gelukkig komen er regelmatig herslagen uit van deze onbetaalbare originelen. Deze speciale edities zijn zeer gewild onder verzamelaars en maakt het mogelijk om hun verzameling compleet te maken.

Van de vergulde herslag van het allereerste Gouden Tientje van Koningin Wilhelmina is deze uniek genummerde versie de meest gezochte vanwege de strikte limitering wereldwijd en het feit dat deze genummerde uitgifte onderdeel is van de officiële collectie “Koninklijk Nederlands Goud”. Een numismatische verzameling van vergulde herslagen van de waardevolste muntuitgiften van het Koninkrijk der Nederlanden.

Specificaties
Materiaal: Verguld
Diameter: 25 mm
Gewicht: 8 gram
Beschikbaar: Wilhelmina 1892, uniek genummerd
Levering: 1x per maand, maximaal 12 leveringen per jaar
Eénmalige prijs: € 9,95 voor 1e levering
Normale prijs: € 49,95 per vervolg levering
Verzendkosten: Normaal € 4,95, nu éénmalig geen verzendkosten
Verzamelkwaliteit: Hoogste
Retourgarantie: Binnen 30 dagen na ontvangst retour – altijd 100% uw aankoopbedrag terug
Dit is géén abonnement. Het tussentijds beëindigen van uw collectie kan daarom áltijd, op ieder gewenst moment. En de beëindiging gaat ook altijd meteen in. U verzamelt namelijk verstandig, dus geheel vrijblijvend en volledig naar uw eigen wensen.

Een moment geduld aub

Op dit moment worden uw gegevens gecontroleerd.
Binnen enkele momenten zult u worden doorgestuurd.