• 1892 uitgifte is geslagen in massief goud
  • Maar liefst 0,70 gram zwaar
  • Beide uitgiften hebben de hoogste verzamelkwaliteit
  • Normaal € 129,95, nu samen voor slechts € 49,95
  • + GRATIS verzilverde Koningin Wilhelmina 4 muntportretten uitgifte
  • + GRATIS Certificaten van Eigendom
  • + GRATIS Luxe bewaarcassette t.w.v. € 24,95
  • + GRATIS verzending
  • Niet goed is geld terug garantie op elke uitgifte in de collectie
Ja, ik bestel de officiële 14Karaat gouden herslag van de allereerste gouden 10 gulden munt 1892 van Koningin Wilhelmina + GRATIS Verzilverde Wilhelmina Uitgifte!
Ik betaal vandaag slechts € 49,95 (inclusief gratis verzending). Voor deze officiële 14K gouden herslag van het 1892 gouden Wilhelmina tientje. Vandaag ontvang ik tevens gratis de verzilverde Wilhelmina – 4 portretten- uitgifte, de officiële certificaten van Echtheid en een luxe bewaarcassette. Ik verzeker mij door mijn bestelling tevens van toekenning van andere historische gouden herslagen die in de toekomst volgen. Ik mag mijn bestelling altijd binnen 30 dagen zonder opgave van reden terugsturen en ontvang 100% van mijn geld terug.
Kies uw gewenste betaalmethode
Door het plaatsen van uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden en bent u bekend met het Privacy Statement van Munt-Online.
compilatie

Geslagen met revolutionaire techniek

Het bijzondere aan gouden munten met een doorsnee van 12,5 mm is, naast dat deze van massief goud zijn gemaakt, het 3D reliëf. Deze officiële, massief gouden, herslag van de wereldberoemde 10 gulden munt uit 1892 van Koningin Wilhelmina als 10-jarig meisje is geslagen in de hoogste kwaliteit Proof en mede hierdoor is de beeltenis van onze koningin van ronduit fantastisch 3D reliëf. Gouden munten van 12,5 mm en dit goudgewicht worden gezien als een technisch hoogstandje in de Numismatische Wereld. “ Een must have” voor de echte verzamelaar. Bijkomstig voordeel is de uitermate gunstige aanschafprijs van deze munten.

Nationale Goud Collectie

De Nationale Goud Collectie is dé complete collectie unieke Nederlandse munten heruitgegeven in massief goud. De collectie bevat enkel uitgiften geslagen in de allerhoogste kwaliteit (proof) en historische gezien waardig aan het predicaat ‘Nederlands meest waardevolste munten’.

Zoals het allereerste Gouden Tientje van Koningin Wilhelmina uit 1892. Vanwege de vroege dood van haar vader Koning Willem III wordt Wilhelmina al op 10-jarige leeftijd Koningin der Nederlanden (met haar moeder Emma als regentes). Het land leefde massaal mee met de jonge koningin en zij groeide uit tot ’s lands meest populaire vorstin ooit. Het iconische portret van Wilhelmina met lang, loshangend, haar is een unicum in de wereld en mede daardoor één van de meest geliefde munten allertijden.

Specificaties Nationale Goud Collectie
Materiaal: 14K Massief Goud
Gewicht: 0,70 gram
Diameter: 12,5 mm
Rand: Gekarteld
Beschikbaar: Eerste slag 1.000 stuks
Levering: 1x per maand
Aantal leveringen: 12 maanden
Eénmalige prijs: € 49,95 voor 1e levering
Normale prijs: € 99,95 per vervolg levering
Webshopprijs: € 129,95
Verzendkosten: € 4,95
Retourgarantie: Binnen 30 dagen na ontvangst mag zonder reden worden teruggezonden en ontvangt u 100% van het aankoopbedrag terug.
Extra: Bij deze collectie ontvangt u, geheel gratis, een prachtige houten verzamelcassette ter waarde van € 49,95. Deze cassette is voorzien van een prachtige gravure van het Nederlandse Wapen.
Dit is géén abonnement. Het tussentijds beëindigen van uw collectie kan daarom áltijd, op ieder gewenst moment. En de beëindiging gaat ook altijd meteen in. U verzamelt namelijk verstandig, dus geheel vrijblijvend en volledig naar uw eigen wensen.

Een moment geduld aub

Op dit moment worden uw gegevens gecontroleerd.
Binnen enkele momenten zult u worden doorgestuurd.